• Családi házak építése...
 • Sipos és Szegedi Kft.
 • Építőipari kivitelezés...
 • Könnyűszerkezetes házak...
 • Családi házak építése...
 • Kész házak kivitelezése...
 • Építőipari kivitelezés...
 • Könnyűszerkezetes házak építése...
 • Boltunk széleskörű kínálattal...
 • Alap szerszámoktól mindent egy helyen...
 • Széleskörű kínálat
 • Festés-mázolás...
 • Széleskörű kínálat...
 • Beltéri munkálatok...
 • Acélvázas rendszerek...
 • Acélvázas könnyűszerkezetes házak...
 • Acélvázas házak építése...

Szigetelés Akció

Tekercses üveggyapot Akció!

5500.- helyett 4800.-Ft /tekercs

10cm vastagságban 1 tekercs 9m2-t takar.

5cm vastagságban 1 tekercs 18m2-t takar.

mérete: 1,2 x 7,5 méter

Tevékenységeink

- Ácsmunka, Asztalosmunka, Épületasztalos munka, Épületburkolás

- Könnyűszerkezetes, Családi ház építés,

- Könnyűszerkezetes, Családi ház kivitelezés

- Építőipari tervezés

- Festés-Mázolás, Fűtésszerelés, Gipszkarton Szerelés, Burkolatkivitelezés

- Könnyűszerkezetes Családi ház, Könnyűszerkezetes épület kivitelezés

- Könnyűszerkezetes faház, Könnyűszerkezetes gyorsház rendszer

- Könnyűszerkezetes ház, Könnyűszerkezetes lakóház építés

- Tetőfedés, Tetőszigetelés, Villanyszerelési munka, Vízszerelés

- Épületasztalos munkák, épületburkolás, ácsmunka, felújítás

Tetőfedés, tetőszigetelésKönnyűszerkezetes épület kivitelezés


Családi ház kivitelezésCsaládi ház építés


Asztalos MunkákAsztalos munka


Gipszkarton szerelésBelsőépítészet


Könnyűszerkezetes Ház kivitelezésÉpületburkolás


Célunk mind a megrendelőink, mind a vásárlóink teljes körű, kedvező kiszolgálása. Cégünknél mindent egy helyen talál, ingyenes árajánlat készítést, korszerű építő anyagokat, díjtalan házhoz szállítást, pályázat készítést, teljes körű generál kivitelezést. Várjuk jelentkezését elérhetőségeink bármelyikén. Bízunk benne hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük!

https://youtu.be/v_tRzX0UE-k

 

Kezdőoldal

Családi ház, könnyűszerkezetes ház építése egy család számára az egyik legnagyobb beruházás, a legtöbb előkészületet, tervezést, kalkulációt, szervezést igénylő feladat. A könnyűszerkezetes családi ház építés, olyan mérföldkő egy család életében, amely hosszú-hosszú éveken át elkíséri a családot, jelen van a mindennapokban, szebbé és jobbá téve közvetlen környezetét. A könnyűszerkezetes házak létrehozását szerteágazó tevékenységek jellemzik, olykor már-már átláthatatlan részletekkel, kihívásokkal, de mi a Sipos és Szegedi Kft. azért vagyunk, hogy mindez átlátható és egyszerű legyen.

Könnyűszerkezetes Családi HázCsaládi ház építés

Mi a Sipos és Szegedi Kft. megfelelő partnere lehetünk Önnek, ebben a nagyon szerteágazó feladatban, az álomház, az álom acélvázas könnyűszerkezetes ház megvalósításában. Szakmai, vállalkozói és emberi kapcsolataink segítségével Ön hatékonyan, gyorsan, környezettudatosan és nem utolsó sorban gazdaságosan megvalósíthatja elképzeléseit a könnyűszerkezetes házak kezdeti tervezésétől egészen a kivitelezéséig a mai technológiák, lehetőségek hatékony segítségével.

Cégünk a Sipos és Szegedi Kft. több évtizedes szakmai múlttal családi házak terén, több mint 120 általunk megépített könnyűszerkezetes ház tapasztalatával azon munkálkodik, hogy az ügyfelek, megrendelők elképzelései a leghatékonyabban, legsikeresebben, legegyszerűbben valósulhassanak meg.

Könnyűszerkezetes Házak ÉpítéseKönnyűszerkezetes házak

Teljes körű szolgáltatásaink a könnyűszerkezetes családi házak tervezését, hitelügyintézést, belsőépítészetet, gipszkartonszerelést, tetőfedést, tetőszigetelést, az épületek generál kivitelezését valamint lakberendezési tanácsadást illetve belső építészeti kivitelezést is magában foglalnak. Mostanra tevékenységeinket már meglévő családi házak, épületek komplett felújításával, belső festéssel, gipszkarton szereléssel valamint külső hőszigeteléssel, burkolással is bővítettük, így amennyiben ilyen jellegű igényei vannak, ebben is a segítségére tudunk lenni Önnek. Vállalkozásaink és könnyűszerkezetes házaink, családi házaink komolyságát tükrözi az a több mint 120 darab általunk megépített családi ház. Átlépve Hajdú-Bihar megye határait ma már az ország szinte minden szegletében találkozhat könnyűszerkezetes házainkkal. A számos felújított családi ház, lakás, külső hőszigetelés, csarnokok és irodaházak a komplett felújítások is referenciáink közé tartoznak.

A 2008-as évben az acélvázas könnyűszerkezetes családi házak építése mellett Hajdúböszörményben a Dorogi u. 34. címen szárazépítészeti és építőanyag kereskedést létesítettünk, ahol a modern hőszigetelő és építőanyagokon túl szaktanácsadással, energetikai és hőszigetelési pályázat készítéssel várjuk ügyfeleinket.

Építőanyag kereskedésSzárazépítészeti építőanyag kereskedés

Kérjük, tekintse meg további oldalainkat is, ahol rólunktevékenységeinkről, referenciáinkról, boltunkról tájékozódhat. Győződjön meg szakmai felkészültségünkről, hozzáértésünkről. Várjuk jelentkezését elérhetőségeinken, hogy az Ön céljaiban is sikeresen közreműködhessünk, hogy Önnel közösen is maradandót alkothassunk. Mindent egy helyen, a legjobb minőségben. Mi a házak mellé a nevünket is adjuk!

Üdvözlettel:

Sipos Zoltán tulajdonos

Szegedi Sándor tulajdonos

 

---> Képriport építkezés Püspökladány <---

 


www.konnyuszerkezeteshazak.com - könnyűszerkezetes házak, könnyűszerkezetes ház, könnyűszerkezetes ház építés, készházak, házépítés, családi ház, családi házak, 
családi ház építés, készház, ház építés, kész házak, gipszkartonozás, generálkivitelező, családi ház kivitelezés, építőipari kivitelezés

Boltunk

  

2008. óta Hajdúböszörményben a Dorogi u. 34. sz. alatt száraz építészeti és építőanyag kereskedést létesítettünk. Itt a modern hőszigetelő és építőanyagokon kívül építőipari szaktanácsadással, hőszigetelési, energetikai pályázat készítéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

  

  

 

A már komoly múlttal rendelkező vállalkozás kezdetektől fogva stabil partnere megrendelőinknek és magán vásárlónknak is. Jó logisztikai háttérrel, rugalmas és szakképzett kollégákkal versenyképes árajánlatokat, színvonalas hőszigetelési, energetikai pályázatokat tudunk készíteni.

  

  

  

 


Célunk mind a megrendelőink, mind a vásárlóink teljes körű, kedvező kiszolgálása. Cégünknél mindent egy helyen talál, ingyenes árajánlat készítést, korszerű építő anyagokat, díjtalan házhoz szállítást, pályázat készítést, teljes körű generál kivitelezést. Várjuk jelentkezését elérhetőségeink bármelyikén. Bízunk benne hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük!

 

Rólunk

Cégünk a Sipos és Szegedi Kft. életútja egészen az 1997-es évig nyúlik vissza, amikor is két kreatív ember találkozásával kezdődött az azóta is töretlen fejlődése. Mindketten már a kezdetektől nyitottak vagyunk az új dolgokra, technológiákra. Mindig szem előtt tartjuk és tartottuk a környezet tudatosságot és az energia hatékonyságot. Házainknál évről évre próbáljuk bevezetni az építési technológiákban megjelenő újdonságokat. Vállalkozásunkat a folyamatos megújulás jellemzi.

Könnyűszerkezetes ház

Társaságunk több évtizedes szakmai és vállalkozói múltjának, a kitartó és minőségi munkánknak köszönhetően cégünk 2000-ben csatlakozott a HARDELL acélvázas építési rendszerhez. Folyamatos fejlesztésekkel, beruházásokkal és a megrendelői igényekhez való rugalmas alkalmazkodással értük el a mai piaci pozíciónkat, mely térségünkben egy felettébb megbízható építőipari vállalkozás.

Családi ház építésSipos és Szegedi Kft.

Kereskedelmi részlegünk kiemelten fontos szerepet tölt be vállalkozásunkon belül, és igen jelentős piaci részesedést sikerült általa elérnünk az elmúlt néhány évben köszönhetően a kitartó munkának.

Sipos és Szegedi Kft. BoltSipos és Szegedi Kft. Bolt kínálat

Mindketten büszkék vagyunk szakképzett, önálló, magas színvonalon, az elvárásoknak maximálisan megfelelő kollégáinkra.


Célunk mind a megrendelőink, mind a vásárlóink teljes körű, kedvező kiszolgálása. Cégünknél mindent egy helyen talál, ingyenes árajánlat készítést, korszerű építő anyagokat, díjtalan házhoz szállítást, pályázat készítést, teljes körű generál kivitelezést. Várjuk jelentkezését elérhetőségeink bármelyikén. Bízunk benne hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük!

További cikkeink...

Cégünk

Sipos és Szegedi Kft.

4220 Hajdúböszörmény, Királyhágó u. 23.
Sipos Zoltán: +3620/928-0121
Szegedi Sándor: +3620/977-1718


 Sipos és Szegedi Kft - Boltunk bejárata...

Boltunk

Sipos és Szegedi Kft.

4220 Hajdúböszörmény, Dorogi u. 34.
Telefon: +36/20/4838-429  +36/52-371-170
E-mail: siposesszegedikft@gmail.com

Facebook: https://hu-hu.facebook.com/siposesszegedikft


Nyitva-tartás:

Hétfő: 7.00 - 17.00
Kedd: 7.00 - 17.00
Szerda: 7.00 - 17.00
Csütörtök: 7.00 - 17.00
Péntek: 7.00 - 17.00
Szombat: 7.00 - 12.00